Posted on: mars 23, 2020 Posted by: SMS-admin Comments: 0

Hvis du ønsker å tjene penger på et nettsted eller en blogg, bør den absolutt første tingen på oppgavelisten være noe som kalles SEO (Search Engine Optimization). SEO refererer til alle teknikker som brukes til å forbedre nettstedets sjanser for å komme opp som et tidligere resultat i et søk relatert til nettstedet ditt. Prøv disse tipsene for å forbedre rangering av søkemotoren!

SEO er ikke en engangs ting, så du må alltid jobbe med vedlikehold på bloggen eller nettstedet ditt. Se kontinuerlig etter ødelagte lenker, bilder som ikke lastes, og videoer som er fjernet fra vertskilden og andre ødelagte baner på sidene dine. Søkemotorer straffer nettsteder som viser ødelagte lenker, så vær flittig her.

Sett forumer og bloggkommentarer for automatisk å sette inn nofollow-attributtet i alle koblinger brukerne oppretter. Forum og kommentar spam er et konstant problem, og innstilling av nofollow på diskusjonssider forhindrer spammere i å skade rangering av ditt eget nettsted ved å lenke til spam nettsteder som selger tøffe produkter og tjenester.

Selv om du vil søkemotoren optimalisere nettstedet ditt, skriv for leserne først og søkemotorbotene andre. Google, MSN, Yahoo osv. Har nå noen veldig intelligente roboter som søker gjennom internett, men roboter kjøper ikke varer i nettbutikker, registrerer seg for nyhetsbrev eller spørre om tjenestene dine. Mennesker har potensial til å gjøre alle disse tingene, så mens du trenger å inkludere nøkkelord i teksten din for SEO, hold siden lesbar.

Unngå å bruke nøkkelord som ikke er relevante for nettstedet ditt eller produktet ditt. Når du gjør det, kan robotsøkeprogrammer forveksle nettstedet ditt som nettsøppel og svarteliste nettstedet ditt fra søkeresultatene. På den annen side, sørg for å ta med alle relevante nøkkelord på hjemmesiden din, da dette er siden du bør ønske kundene dine skal se først.

Metabeskrivelsen din skal påvirke og kreve en oppfordring til handling fra søkeren. Bruk ord og uttrykk som får folk til å svare på en motivert måte. Ta med telefonnumre eller spesifikk salgsdialog som skaper en kjøpsatmosfære før de til og med klikker gjennom. Hold det kort og til det punktet med 155 tegn.

For å sikre at brukere kan finne det gamle innholdet ditt gjennom søkemotorer, bør du lenke til det i de siste innleggene. Når en søkemotor ser en side som lenkes tilbake til, vil siden bli ansett som mer relevant. Det er viktig å bruke nøkkelord når du kobler tilbake til det opprinnelige innlegget ditt.

Hvis du har planer om å starte et nytt nettsted i fremtiden, kan du kjøpe domenet nå. De fleste søkemotorer tilordner domenenes alder når de bestemmer sidens rangering. Så det er viktig å kjøpe domenet du ønsker så tidlig som mulig. Ved å gjøre dette, når nettstedet ditt er komplett, vil du ha et eldre domene, og det vil være mye lettere å få en høy rangering av søkeresultater.

Med disse tipsene til din disposisjon, bør du nå kunne bruke riktig SEO for å få nettstedet ditt mer trafikk, slik at du kan begynne å tjene mer penger på nettstedet ditt gjennom annonser eller salg. Din bedrift eller ditt nettsted vil ha stor nytte av den forbedrede søkerangeringen du har opprettet.